07 / 05 / 2024

Akyazı Sentetik Saha temel atma töreni

Akyazı Sentetik Saha temel atma töreni

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız" dedi

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Sakarya Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilen Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde gelinen son noktayı açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şuan projede yüzde 50’lik kısmı geride bıraktık." dedi

Akyazı spor tesislerinin saha kısmı tamamlandı!

Akyazı Spor Tesisleri Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından, Akyazı’ya modern bir tesis kazandırmış olacağız” dedi.

Akyazı Spor Tesisi'nde sona gelindi!

Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı" dedi

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Akyazı Sentetik Saha’nın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız" dedi

Akyazı Sentetik Saha temel atma töreni Haberi

Akyazı Sentetik Saha temel atma töreni


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılı muhtarlar ile düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Büyükşehir ve SASKİ bürokratları da hazır bulundu. Başkan Toçoğlu görüşmede yaptığı değerlendirmelerde, ilçeye kazandırılan yeni hizmetler ile Akyazı’nın yeniden doğduğunun altını çizdi.


Altyapıda Sorunsuz Akyazı

İlçeye kazandırılan altyapı yatırımlarına değinen Başkan Toçoğlu, “Altyapı, içmesuyu ve yol konusu daima önceliklerimiz arasında. İlçelerimizden bizlere ulaşan talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrin tamamında 2016 yılı yazında yol sorunu diye bir şeyden söz etmeyeceğiz. Bunun altını çiziyorum. Ayrıca yine Akyazı için 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük su deposu inşa...