03 / 05 / 2024

akyazı spor tesislerinin adı ne olacak

akyazı spor tesislerinin adı ne olacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi için tavsiye kararı almasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu isim değişikliğine şu an için karşı old

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Trabzon’da yapımı devam eden dev spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini teklif eden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Ordu'nun yeni spor tesislerinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribünün yüzde 60'ını tamamladı.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

AOÇ’de spor alanı tartışması!

Büyükşehir Meclisi, AOÇ arazisi içinde Gençlik Spor Bakanlığı’na tahsis edilen 131 dönümlük alandaki spor tesislerinin yapımını Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmesini kararlaştırdı.

Bozüyük'te spor tesislerinin inşaatı sürüyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, asfalt şantiyesinde ve yeni yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile tenis kortunda incelemelerde bulundu.

akyazı spor tesislerinin adı ne olacak Haberi

akyazı spor tesislerinin adı ne olacak

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesine şu an için karşı olduğunu söyledi. Kahyaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’na saygımız sonsuzdur ancak bana göre bu isimlerin görev süreleri bittikten sonra veya Allah geçinden versin, hayata gözlerini kapadıktan sonra halkın da bu yönde bir isteği olursa verilmesi daha makbuldür” dedi.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı konuşmada, olayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nun bir komplosu olarak değerlendirip, “Buraya verilecek isme Trabzonspor karar verir. Belediyeninki bir tavsiye kararıydı, ama yeri ve zamanı yanlış. Bu, Fenerbahçe maçı öncesi bir komplodur” ifadesini kullandı.


Bordo mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Tayfun Kahyaoğlu ise,  yerel Taka gazetesine verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Kahyaoğlu’nun görüşleri şöyle: “Yeni stadın ismiyle...