03 / 05 / 2024

akyazı stadı ihalesi

akyazı stadı ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ''Akyazı Stadı ihalesi hazır. 15 gün içinde inşallah ihaleye çıkacak.'

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

Alsancak Stadı'nın ihalesi, Ankara'da gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda saat 14.00'te başlayan ihaleye, 17 firma teklif verdi.

Göztepe Stadı'nın ihalesi yapıldı!

20 bin 35 seyirci kapasiteli yeni Göztepe Stadı'nın ön yeterlilik ihalesi İstanbul'da gerçekleşti. Stadın, tesliminden sonra 700 gün içinde inşaatının tamamlanması öngörülüyor.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Göztepe Stadı ihalesi 15 Şubat'ta!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 15 Şubat'ta ihalesi gerçekleşecek 20 bin 35 kişilik yeni stadın 2018-2019 sezonuna yetiştirileceğini açıkladı.

Ordu Stadı ihalesi onaylandı!

Ordu Büyükşehir Başkan Enver Yılmaz, 20 bin seyirci kapasiteli Ordu stadının ihalesinin onaylandığını müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, Ordu Stadı’nın 2016 yılında devletin yatırım programına alarak ihale ettiği tek stad olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...

akyazı stadı ihalesi Haberi

akyazı stadı ihalesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'de yılda 25-28 milyar lira yatırım yapıldığını belirterek, ''Şimdi yatırım miktarı 350 milyar civarına çıktı'' dedi. 

     Bayraktar, Trabzon Valiliği'nde İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılındaki ilk toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon'un, geçmişte Sinop'tan Batum'a kadar uzanan bir imparatorluğa başkentlik yapmanın gururunu yaşadığını söyledi. 

     Kentin bir süre önce büşükşehir olduğunu belirten Bayraktar, ''Trabzon'umuz nüfus bakımından Türkiye'de 29. büyüklüğe sahip bir vilayetimiz ve 29 tane şehir büyükşehir statüsü kazandı. Eğer biz büyükşehir statüsü kazanmasaydık Trabzon'a çok büyük bir burukluk gelirdi, bizim için eksiklik, handikap olurdu'' dedi. 

     Trabzon'un ticaret ve sanayi açısından ayağa kaldırılması ve yatırımcıların kente çekilmesi için ortam oluşturulması gerektiğini belirten Bayraktar, kente yapılması planlanan 250-300 milyon dolarlık yatırımın...