05 / 05 / 2024

Akyazı Stadı inşaatında son durum ne

Akyazı Stadı inşaatında son durum ne

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Akyazı Stadı inşaatında çalışan sayısı 3 katına çıkarıldı!

Yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın sezonun 7. Haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Statta personel sayısı 3 katına çıkarıldı.

Çorum'un 15 bin kişi kapasiteli yeni stadında inşaat başladı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Karşıyaka Stadı inşaatında şok gelişme!

Mahkemenin geçen ay verdiği ihaleyi iptali kararına rağmen Karşıyaka’da yapımı devam eden 15 bin kişilik yeni stadın inşaatı, firmaya yeni hak edişlerin yapılmayacağı bildirilince durduruldu.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camisi inşaatında son yaklaşıldı!

İstanbul'da yapımına 26 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 90 metre uzunluğundaki 2'si külah, şerefe ve alemleri takılarak tamamlandı.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Akyazı Stadı inşaatında son durum ne Haberi

Akyazı Stadı inşaatında son durum ne

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti. 


Stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Trabzon'a, Trabzonspor'a yeni bir stadyum kazandırmak için verdikleri mücadeleyi hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "Şükürler olsun ki bu işin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle başlayan inşaatta çok büyük ilerlemeler kaydettik. Geçenlerde TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan ile birlikte stadyum inşaatında incelemelerde bulunduk. Kendileri de bizlere ifade ettiler. Akyazı'da yapılmakta olan stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmekte olan toplam 18 stadyum inşaatı içerisinde en özellikli olan stadyumdur. Diğer statlar, sadece stat özelliği taşıyor. Bizim stadımız ise bir kompleks tesis. 41 bin kişilik stat...