27 / 04 / 2024

Akyazı Stadı nerede

Akyazı Stadı nerede

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Akyazı Stadı, Haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacak!

Bakan Soylu, kentte yapımı süren Akyazı Stadı'na da değinerek, "Akyazı stadı inşallah bu haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacaktır. Burada inşallah onun bağlantı yolları konusunda bir süratlenme söz konusu olmalıdır" dedi.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları yeniden başladı!

Trabzon'da müfettişlerin raporu doğrultusunda, iş güvenliği açısından bazı eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle yapımı geçici olarak durdurulan Akyazı Stadı'nda, çalışmalar yeniden başladı.

Akyazı Stadı aynı zamanda kompleks tesisidir!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki stadın, TOKİ tarafından yapılan en özellikli stadyum olduğunu belirtti.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nı inceledi!

Turan: "Burası Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis "Hedefimiz, 2. yarıya stadı yetiştirmek" TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı'nda sıra çatıya geldi!

Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Akyazı Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı Projesi'nde çatı yapım çalışmalarına başlandı. 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Trabzon Akyazı Stadı Ağustos'ta açılacak!

Akyazı Spor Kompleksi içindeki stadın inşaatıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi. Vali Abdil Celil Öz, 40 bin kapasiteli stadı 2015-2016 sezonunun açılışına yetiştirmek için gayret gösterdiklerini söyledi...

Akyazı Stadı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Stadı'nın da yer aldığı kompleksin isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olmasını teklif edip, "Bu kompleksin yapanı da yaptıranı da Sayın Erdoğan'dır" dedi

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Arena 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Akyazı Stadı nerede Haberi

Akyazı Stadı nerede

Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın yapımı devam ederken bitiş tarihi konusunda tartışmalar sürüyor. Daha önce ligin 7.haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetişmesi konusunda açıklamalar yapılıyordu. Ancak Bordo-Mavili Kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Akyazı Stadı'nın Ekim ayı sonunda Çaykur Rizespor ile yapacakları karşılaşmayla açılışının planlandığını söyledi.


Kombine Satışı Sürüyor 


Stadın ligin 7. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçına da yetişebileceğini ifade eden Meriç, “Ancak tam olarak hazır olması için stat açılışının ekim ayı sonu bulması bekleniyor. Açılış yüzde 90 Çaykur Rizespor ile oynayacağımız karşılaşmayla olacak” dedi. Akyazı Stadı için satışa çıkardıkları kombine kartlara taraftarların büyük ilgi gösterdiğini ve ciddi bir sayıya ulaşacaklarını düşündüklerini anlatan Meriç, 1 hafta sonra bu konuda ilk sayıları açıklayacaklarını da sözlerine...