19 / 05 / 2024

Akyazı Stadyumu yağış uyarısı

Akyazı Stadyumu yağış uyarısı

Dolgu alanı üzerine inşa edilen stadyumla kara arasında mutlaka bir su yolu yapılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, aksi halde şiddetli yağışlar sonrasında dolgu alanının sular altında kalabileceğini ve stadyumun da bundan etkilenebileceğini söylediler

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Türk Telekom Stadyumu'nun imar planı değişikliği askıda!

Türk Telekom Stadyumu'nun içerisine uzanan otopark giriş ve çıkış yolunu kapsayan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Ordu'ya 20 bin kişilik stadyum geliyor!

"Stadyumlar sadece iki haftada bir futbol oynanan yer değildir" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 20 bin kişilik stadyumu Ordu’ya kazandıracaklarını açıkladı.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu yağış uyarısı Haberi

Akyazı Stadyumu yağış uyarısı

TRABZONSPOR'un ligin 2'nci yarısında oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için şok bir uyarı geldi.

Dolgu alanı üzerine inşa edilen stadyumla kara arasında mutlaka bir su yolu yapılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, aksi halde şiddetli yağışlar sonrasında dolgu alanının sular altında kalabileceğini ve stadyumun da bundan etkilenebileceğini söylediler.

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını iddia ederken şunları söyledi: "Akyazı Projesi, kıyı ile bütünleşmiş olarak değil, ada benzeri bir yapı olarak inşa edilmeli, proje ile sahil yolu arasında mutlaka geniş bir su yolu bırakılmalıdır. Bu sayede güneydeki yamaçlardan aşırı yağmur sonu- ' cu oluşan yüzey akışları için koruyucu önlem alınmış olacaktır. Bu uyarıları son 5 yıl içinde bir araya...