05 / 05 / 2024

Akyazı Stadyumunda çalışmalar ne durumda

Akyazı Stadyumunda çalışmalar ne durumda

Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor da yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Her gün şantiyeden rapor aldığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan “Ya bu stadı bitireceğiz ya da o bizi bitirecek” dedi

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kuzuluk ve Pazarköy'de çalışmalar hızlandı!

İlçe genelinde farklı ekipler halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk fabrikalar yolu üzerinde ve Pazarköy mahallesi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları Düzyazı mahallesinde hız kesmeden devam ediyor.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Akyazı'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur, sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacı çalışmalarına devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Sakarya Akyazı'da alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi 3 ayrı bölge 3 ayrı ekipler alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sakarya Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde başlatmış olduğu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Akyazı altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Akyazı'nın her mahallesinde havalarında elverişli gitmesi ile aralıksız devam eden alt yapı çalışmaları Türkormanköy'de başlatılan kanal temizliği ve alt yapı güçlendirme çalışmaları ile devam ediyor.

Akyazı Stadyumunda çalışmalar ne durumda Haberi

Akyazı Stadyumunda çalışmalar ne durumda

Türkiye son yıllarda tam bir stadyum seferberliği yaşıyor. Beşiktaş'ın Vodafone Arena'yı açış heyecanıyla birlikte gözler tekrar stadyum inşaatlarına çevrildi. Toplu Konut İdaresi'nin yapımını sürdürdüğü Trabzonspor Akyazı Stadyumu'nun bu yıl içinde tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Her sabah iki şantiyeden günlük rapor alırım. Biri Trabzon. Fatih demiş ya 'Ya burayı alacağız ya burası bizi alacak'. Ya orayı bitireceğiz ya da o bizi bitirecek" dedi.


AKILLI ÇATIYA SAHİP

Turan, 41 bin seyirci kapasiteli stadyumun çatı sistemi ile Türkiye'de bir ilk olacağını vurguladı. Projede akıllı çatı sisteminin uygulandığına değinen Turan, "245 dönümlük yeşil alanın havasını temizleme gücüne sahip olacak. Bu, yaklaşık 2 bin 500 aracın yarattığı karbon temizleme kapasitesine eşdeğer" diye konuştu.


SPORUN GELECEĞİ

Türkiye'de 3.2 milyar lira maliyetle 29 stadyum yapımı...