30 / 04 / 2024

Akyazı Stadyumunda son durum

Akyazı Stadyumunda son durum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Akyazı Projesi için son tarih Ekim sonu!

Açılışı dört gözle beklenen Akyazı Projesi’ndeki gecikmeler taraftarların canını sıkarken, FANATİK’e konuşan projeden sorumlu yönetici Gökhan Saral, müjdeli mesajlar gönderdi.

Akyazı Stadı'nın skorbordu yerleştirildi!

Trabzonspor'un yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda geri sayım başladı. Dev statta son olarak skorbordun yerleştirilmesi için çalışmalara başlandı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

Akyazı Stadyumunda son durum Haberi

Akyazı Stadyumunda son durum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, gelecek sezon maçlarını oynamayı planladıkları Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı. Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımda Akyazı Stadı’yla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Harika kararlarla önümüz iyice açıldı. Akyazı’da standartlar yükseliyor. Çatı hızla bitirilecek. Hibrit çim zemin, kaliteli koltuk ve muhteşem skorboarduyla işler hızlanıyor. Bu kritik kararlara en üst düzeyde katkı sağlayan Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a Trabzonspor olarak teşekkürlerimizi sunarız.”


STAD İÇİN SPONSORDA OLUMLU GELİŞME

Bu arada bordo-mavili kulübün sponsorluk görüşmelerinde de önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Mali anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen bordo mavililer, Akyazı Stadı’nın isim hakkından önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu anlamda görüşmelerin de olumlu gittiği ve sona yaklaşıldığı ifade...