29 / 04 / 2024

Akyazıya Şehir Hastanesi mi yapılacak

Akyazıya Şehir Hastanesi mi yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a yapılması gündeme olan şehir hastanesinin yeri ile ilgili tartışmalara son noktayı koyarak şehir hastanesinin Akyazı’da yapımı süren Akyazı Stadı’nın yanına yapılacağını söyledi.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Emek-Şehir Hastanesi metro hattı Bursa'ya neler kazandıracak? 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da  Emek-Şehir Hastanesi metro hattı için temel atma töreni gerçekleşmişti. Bursahakimiyet yazarı Aysun Karlı bugünkü yazısında metro hattının şehre katkılarını kaleme aldı. 

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

İstanbul'da yapımı süren Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında çalışan 4 işçi çatıya çıktı!

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 işçi ücretlerini alamadıklarını iddia ederek çatıya çıktı.

Bursa Şehir Hastanesi resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’ya gelerek, Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul – İzmir Otoyolu ile Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışlarını resmen gerçekleştirdi.

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Akyazıya Şehir Hastanesi mi yapılacak Haberi

Akyazıya Şehir Hastanesi mi yapılacak


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a yapılması gündeme olan şehir hastanesinin yeri ile ilgili tartışmalara son noktayı koyarak şehir hastanesinin Akyazı’da yapımı süren Akyazı Stadı’nın yanına yapılacağını söyledi.


Arsin ilçesinde bugün katıldığı açılış töreninde konuşan Bakan Soylu, Akyazı’daki dolgu sahasındaki Trabzonspor Stadyum inşaatının sürdüğünü ve hemen yan tarafında Şehir Hastanesi yapılması çalışması olduğunu hatırlattı.


Trabzon Tabipler Odası’nın buraya hastane yapılmasının uygun olmayacağını belirten basın açıklamasına göndermede bulunan Soylu, “Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik....