04 / 10 / 2024

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de hayata geçireceği otelin inşaat çalışmalarına başlıyor. 466 milyon TL'ye mal olması planlanan otel 240 odalı olarak tasarlandı.




Edesay Gayrimenkul İnşaat, İstanbul'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Şişli'de yükselecek olan otel 240 odalı olarak planlandı.

Edesay Gayrimenkul İnşaat Şişli'de inşa edeceği yeni otel yatırımının inşaatına başlıyor. İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi, 167 Pafta, 1548 Ada, 62 Parsel üzerinde inşa edilecek otel için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de başlamıştı. 

İstanbul un kalbi Şişli ye 466 milyon TL lik yeni otel geliyor!

ÇED gerekli değildir kararı verilen projenin arsa alanı 2 bin 496 metrekare olarak açıklanan otelin inşaat alanı ise 22 bin 520 metrekare olarak açıklandı.

465 milyon 747 bin TL'ye mal olması planlanan Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli'deki yeni  otel projesi 6 bodrum kat, zemin kat, asma kat, 14 normal kat ve çatı katı (mekanik kat) olarak tasarlandı.

İstanbul un kalbi Şişli ye 466 milyon TL lik yeni otel geliyor!

İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı otel içerisinde mekanik alanlar, otopark, sığınak, spa alanı (Havuz) ve spor salonu, mutfak, personel alanları, idari birimler, elektrik odası, haberleşme odası, kuaför, çok amaçlı salon ve toplantı odaları, house keep, lobby ve restoran alanına yer verilecek.

240 odalı otelin hayata geçirileceği 1548 Ada, 62 Parsel, yatırımcı firma Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin tapulu arazisi olup “Arsa” niteliği taşıyor.

İstanbul un kalbi Şişli ye 466 milyon TL lik yeni otel geliyor!

İNŞAATI 24 AYDA TAMAMLANACAK

Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli'deki yeni otel projesinin inşaat çalışmalarının ayda 26 gün, günde 8 saat olacak şekilde 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu projenin hafriyat çalışmaları ise 10 ayda tamamlanacak.

Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli'deki otel projesinin 40 metre doğusunda Bomonti Tekfen Apartmanları, 60 metre güneydoğusunda Notre Dame De Lourdes 1861 Gürcü Katolik Kilisesi, 75 metre batısında Koç Plaza bulunuyor. Söz konusu proje alanına en yakın okul 630 metre (batı) uzaklıkta yer alan Halide Edip Adıvar İlkokulu şeklinde belirtilirken, proje alanına en yakın hastane ise 675 metre uzaklıkta bulunan İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

 

CHP milletvekili Aykut Kaya'dan tepki: 7 bin TL kirayı zor ödeyenler, zamlı 11 bin 500 TL'yi nasıl ödeyecek?

Arsa sahibi 'Arsama dokunmasınlar' diyerek öyle bir şey yaptı ki... 60 konut sahibi evlerine gidemedi!

TOKİ'den sadece 1 haftada 2 bin 735 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara kira öder gibi konut müjdesi!


Geri Dön