11 / 05 / 2024

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muammer Şahin Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Küçükler Maden İnşaat Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Maden İnşaat Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 02 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Erhan Küçük ve Abdulkadir Küçük ortaklığında kuruldu.

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sinan Polathan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yasır Suıt İnşaat Emlakçılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasır Suıt İnşaat Emlakçılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zamıl Yasır S. Al-Saedı ve Rafet Cihan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sama Grup Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Grup Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Basem Khadam Aljama tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nck Yapı İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nck Yapı İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emine Nacak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited ŞirketiMuharrem Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taşlıca Sanayi Camisinin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi ve Taşlıca Sanayi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından yapımına başlanılan Taşlıca Sanayi Camisinin temeli bugün atıldı.

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Çomak ve Gülbet Demircikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Abidin ve Metin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Remis İnşaat Metal Ve Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remis İnşaat Metal Ve Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Şehri Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile ile kuruldu.

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede

 

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muammer Şahin Yıldırım imzasıyla kuruldu.

 

Akyıl Mekanik Sanayi Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)- Her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak, gerekli araziler almak veya başka şahısların üzerine ait araziler üzerinde inşaatlar yapmak taahhütte bulunmak. Toplu konut yapmak, yapılan inşaat ve konutları tek tek yada topluca satmak. Her türlü gayrimenkul alımı, satımı ve danışmanlık yapmak ve her türlü inşaat malzemesinin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, Her türlü gayri menkul alım satımı, inşaatı, tamiratı ve bakımı, değerleme ve ekspertiz işleri, gayrimenkul geliştirme danışmanlığı, stratejileri ve tanıtım işlerini yapmak. Gayrimenkul işletmeciliği üzerine organizasyonlar kurmak, bayilik almak veya vermek. Gayrimenkul projeleri geliştirmek, parselasyon, ifraz, tevhit, imar, plankote ve haritalama işlerini...