11 / 05 / 2024

Akyıldız İnşaat kimin 

Akyıldız İnşaat kimin 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ayaz tarafından kuruldu. 

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

Akyıldız İnşaat kimin  Haberi

Akyıldız İnşaat kimin 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Ayaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; VELİBABA MAHALLESİ CEVİZLİ SK. NO:35 A PENDİK