05 / 05 / 2024

akyurta fuar yapılacak

akyurta fuar yapılacak

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

İDMA'da anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşması yapılacak!

İDMA 2017 Fuarı, 90 ülkeden uluslararası yatırımcıyı İstanbul Fuar Merkezinde bir araya getirdi. İDMA 2017 fuarı'nda anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşmaları yapılacak.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı ne zaman yapılacak?

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Adıyaman’da İnşaat Fuarı yapılacak!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kırklareli'ne fuar alanı ve kongre merkezi yapılacak!

Kırklareli’nde "Fuar alanı ve kongre merkezi" projesi protokolü imzalandı. 39 bin 384 metrekarelik bir alana yapılacak olan projenin 7 milyona mal edilmesi planlanıyor.

Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda kampanyalı ev satışları yapılacak!

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda Gayrimenkul Özel Alanı'nda kampanyalı ev satışları da yapılacak.

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak!

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak. Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Özgen Nama: Sancaktepe'ye yeni Fuar Merkezi yapılacak!

Sancaktepe'ye yapılacak yeni Fuar Merkeziyle, Sancaktepe'yi markalaştırıp dünyaca ünlü firmaların kendilerini göstereceği bir çekim merkezi haline getireceklerini kaydeden Nama, İlçemizin sosyal ve ekonomik kalkınması için oldukça önemli dedi...

TOKİ'den Türkiye'de yapılacak gayrimenkul fuarına açık destek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ), Türkiye’de yapılacak bir “uluslararası gayrimenkul fuarına” açık destek geldi.

İzmir EXPO Fuar Organizasyonu alanı İnciraltı'nda yapılacak!

2020'de gerçekleştirilecek EXPO Fuar Organizasyonu için aday olan İzmir EXPO Fuar Organizasyonu İnciraltı'nda yapılacak

İstanbul'da hazır beton kongresi ve fuarı yapılacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)  tarafından düzenlenen 'Beton 2011 Hazır Beton Kongresi ve Beton, Agrega, İnşaat  Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' İstanbul 'da yapılacak

akyurta fuar yapılacak Haberi

akyurta fuar yapılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rixos Otel'deki "İdeal Kentler Zirvesi"nde havaalanı yolu üzerinde yapılacak fuar alanının yapım sözleşmesine, daha önce anlaşılmasına rağmen imza atmayan TOBB, Ankara Ticaret Borsası (ATB) ve ASO'yu topa tuttu. "Kendilerini Ankaralılara şikayet ediyorum" diyen Gökçek, "Bilindiği gibi Ankara'nın küçük bir fuar alanı var. Şimdi Ankara'ya yakışan, dev bir fuar alanı yapmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi; ATO, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, TOBB, ASO ve ATB bir araya gelerek bir şirket oluşturmuştuk. Her türlü hazırlığımızı tamamladık, altyapısını hazırladık. Tam yapım aşamasına geldik, yapım sözleşmesine Büyükşehir, ATO, Ankara Esnaf Odaları Birliği ve Akyurt Belediyesi imzaladı. Ancak TOBB, ASO ve ATB yetkilileri, bu aşamada yan çizdiler" dedi. Gökçek, "Her ortamda da şikâyetimizi dile getireceğim. Ankaralılara kazandıracağımız dev proje...