05 / 05 / 2024

akzirve ambarlar projesi son durum

akzirve ambarlar projesi son durum

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

Akzirve Topkapı29'da 60 ay vade ve 0 faiz fırsatı! 1+1'ler 8 milyon 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akzirve Topkapı29 projesinde 60 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olabilirsiniz. İşte Akzirve Topkapı29 projesi ile ilgili merak edilenler... 

Akzirve Topkapı 29'da bu aya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Akzirve tarafından hayata geçirilen Topkapı 29'da Haziran ayına özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta. Peki Topkapı 29 projesinde konut fiyatları ne kadar? Topkapı 29  projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Topkapı 29 projesi ayrıntıları...

Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022!

Akzirve Topkapı 29 Projesi’nde toplamda 1.441 adet konut bulunuyor. Peki, Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022 ne? İşte Akzirve Topkapı fiyat listesi Ekim 2022…

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. Peki Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

Ön talep toplayan Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı ertelendi!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtılacak. 

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

Strada Plus Akzirve satış fiyatları!

Strada Plus Akzirve satış fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

akzirve ambarlar projesi son durum Haberi

akzirve ambarlar projesi son durum


Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesinde parsel anlaşmazlığı yaşanıyor. Zeytinburnu’ndaki 156 dönümlük İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) arazisi için nakliyecilerle geliştirici firma mahkemelik oldu.


NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.


Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'ndaki NAKO arazisinde yükselecek olan projenin hak sahiplerinden olan Ömer Akyüz, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Akzirve Gayrimenkul'ün proje için 214 kişiyle anlaştığını fakat hala anlaşamadığı 30 kişi olduğunu belirtti. Akyüz, an itibariyle gelinen noktanın çok farklı olduğunu söyleyerek şu açıklamaları yaptı; "Biz projeye karşı çıkmadık ve Akzirve Gayrimenkul'le kat karşılığı olarak anlaştık, fakat firma bizi farklı bir parsele kaydırarak o parseli de satmaya çalışıyor. Akzirve projeyi arsanın tamamında uygulayacak gibi anlatarak vatandaşları yanıltıyor." diye konuşmuştu.


Akzirve Zeytinburnu projesi detayları:

Akzirve Zeytinburnu projesi 14...