07 / 07 / 2024

Al Ası şirketi

Al Ası şirketi

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu' nda kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

BOTAŞ hakkında flaş iddia! 'Rusya'nın gaz ödemelerini 2024'e ertelemesini istiyor'

Kulislere yansıyan iddialara göre, BOTAŞ, Rus doğal faz şirketi Gazprom'dan, borcun bir kısmının 2024 yılına ertelenmesi için gayrı resmi talepte bulundu.

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Toymuş, Hamza Kaymak, Abbas Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

Kaya As Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya As Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pelin Ekşi tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

As Kiralama Yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

As Kiralama Yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Can Selek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bakırköy, Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Uz ve Dilek Yıldırım ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Eyüp, Güzeltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Al Beyaz Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Beyaz Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Beyazyüz ve Cesim Altan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Belli Grup Alüminyum İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belli Grup Alüminyum İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Belli tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu.

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tahsin Algan ve Bayram Gökçe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Pendik, Doğu Mahallesi, Hat Boyu Caddesi'nde kuruldu.

Al Ası şirketi Haberi

Al Ası şirketi

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu'nda kuruldu.


Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Türkiye sınırları içerisinde veya dışarısında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir.Özellikle;1.Toplu konut, konut, okul, çarşı,alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile her çeşit binalar ve siteler yapmak,pazarlamak,aracılık etmek ve satışını yapmak.2. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak,3. Konusu ile ilgili her nevi resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularını yapmak, yaptırmak devretmek,...