27 / 04 / 2024

Al Caponeun evi satışta

Al Caponeun evi satışta

İtalyan asıllı ABD’li mafya lideri Al Capone’un, ABD’nin Chicago kentinde ailesiyle birlikte taşındığı ev satışa çıkarıldı. Emlakçılar, mafya liderinin anılarıyla dolu evi gezmek isteyen kişilerden depozito talep ediyor...

Krediyle ev alıp depremde evi yıkılanların durumu ne olacak? Bu habere çok şaşıracaksınız!

Meydana gelen depremlerde evi yıkılan vatandaşlar şimdi de başka bir problemle karşı karşıya. Depremin yaşandığı bölgelerde satın alınan birçok konutun kredi taksit ödemesi devam ediyor. BDDK bu çerçevede ödemeleri 6 ay erteledi. Fakat ilgili sürenin sonunda bankaların nasıl bir adım atacağı şu an i

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Kiracı evi alıcılara göstermiyorsa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Tek maaşla geçiniyoruz ve kiracıyız. 2 sene önce kredi ile almış olduğum evi, bu mücbir sebepten ötürü satmak istiyorum. Ama kiracım 'kontratım bitene kadar göstermem' diye evi alıcılara göstermiyor. Benim hakkım nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Futbolcu Max Kruse yeni evi için alışveriş yaptı!

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

Başkasına ait evi satmaya çalışan iki kişi tutuklandı!

İstanbul'da sahte vekaletname düzenleyerek başkasına ait olan evi satmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kişi tutuklandı

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor.

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Erzurum'da kiracısı olduğu evi satmaya çalışan kişi yakalandı!

Erzurum'da ev sahibi adına sahte kimlik çıkartıp kiracı olduğu evi satmaya çalıştığı belirtilen bir kişi ile arkadaşı hakkında "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarından 5 seneden 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Silivri KİPTAŞ ön kayıt müracaatı!

Silivri KİPTAŞ ön kayıt müracaatı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Evi olmayan orta ve dar gelirli vatandaşlar için satışa sunulan projede 2+1 ve 3+1'ler tasarlandı. 

Antalya Atatürk Evi Müzesi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya ziyaretleri sırasında konakladığı ev olan, daha sonra da müzeye dönüştürülen Atatürk Evi Müzesi’nde tadilat çalışmaları başladı.

Bankalar hacizle alınan evi 3 yılda satacak!

Bankalar, özkaynaklarının yüzde 50’sini aşan gayrimenkulleri ile alacaklarından dolayı edinmek zorunda kaldıkları emtia ve gayrimenkulleri 3 yıl içerisinde elden çıkarmak zorunda kalacaklar. Değişiklikler, 1 Ocak 2017'de yürürlüğe girecek.

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi!

Turizm Bölgesi olan Ayvacık İlçesinde çalışmalar hızla sürüyor. İlçenin Orhangazi Mahallesi'nde vatandaşın muhteşem doğa eşliğinde çaylarını yudumlayıp keyifli sohbet etmelerine imkan sağlayacak olan Keyf-i Seyyah Evinin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Al Caponeun evi satışta Haberi

Al Caponeun evi satışta

İtalyan asıllı ABD’li mafya lideri Al Capone’un, ABD’nin Chicago kentinde ailesiyle birlikte taşındığı ev satışa çıkarıldı.


1923’te Al Capone tarafından 5 bin 500 dolara (12 bin TL) alınan ev şu an 225 bin dolardan (503 bin TL) satışa sunuldu. New York’ta güvenlik görevlisi olduğu sırada biriktirdiği parayla aldığı bu ev, Chicago’da hayatına bambaşka bir yöne vermesinin başlangıç noktası olarak görülüyor. İki katlı, altı odalı ev 2008 yılında yeniden düzenlendi. İlk katına mutfak eklenen eve bir de jakuzi yaptırıldı. Emlakçılar, mafya liderinin anılarıyla dolu evi gezmek isteyen kişilerden depozito talep...