05 / 05 / 2024

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Resül Alıcı tarafından kuruldu.

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Aıman Alkhatıb, Fikret Alma, Haroon Alı Irfan ve Yakup İskurt ortaklığında kuruldu.

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Çatlakkaya tarafından kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Ayev Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Kanılğa tarafından kuruldu.

Toklu Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toklu Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Recep Coşkun ve Muhammet Faruk Alçı tarafından kuruldu.

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu. 


Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence A Blok No:2/Kat:...