19 / 05 / 2024

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Masoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Semiha Şakir Caddesi'nde kuruldu.

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haider Zia tarafından kuruldu.

Turklocate Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turklocate Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıkhan Bıtokov ve Valentın Kulıkov ortaklığında kuruldu.

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Maen Alımam tarafından kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Masoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Semiha Şakir Caddesi'nde kuruldu.

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Mohammed T.H.Al Mashloum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

ATN Al Muttahidun Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATN Al Muttahidun Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdalla Masoud A.Moussa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Masoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Zeytinburnu'nda kuruldu.


Al Masoud Property Management Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak, 2- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, devretmek, satmak, 3-Tüm bu gayrimenkullerin, tapu daireleri nezdinde tashih, cins değişikliği, ifraz, tevhit, tadil, taksim, bağış, kamu lehine bedelli veya bedelsiz terk, temlik ihya, devir dava, ferağ, geçici tescil, izale-i şüyuu, teferruatın işlenmesi,...