16 / 05 / 2024

al sa inşaat

al sa inşaat

Dairelerin satış sürecine devam edilen Varlık City 4 projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçiriliyor. Ödemelerde banka kredisi kullanılan projede daireler 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Muradaldın M. S.  Alshamarı Yasmına Kacha Mtalsı tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Amer Ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi Sultanbeyli’nde   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Suat Genez tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli İle  Suna Aktepe,  Özcan , Aktepe, Engin Can Aktepe tarafından kuruldu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

al sa inşaat Haberi

al sa inşaat

Teslimlerin 2013 yılının Eylül ayında yapılması planlanan Varlık City 4 projesi, 3 oda 1 salon tipinden dairelerden meydana geliyor. Proje, 2 bloktan oluşuyor.


Blokların 9 katlı olarak tasarlandığı Varlık City 4, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Mahmutbey'de inşa ediliyor. Proje, metroya 1 dk, İstanbul otogarına 10 dk ve 212 AVM'ye 5 dk uzaklıkta yükseliyor.


Toplam 68 daire ve 5 dükkanın yer aldığı Bağcılar Varlık City 4'te konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede daire satışlarına devam ediliyor.



Konutların 135 metrekare alana sahip olduğu Varlık City 4 Bağcılar'da;  çocuk parkı, 140 araçlık kapalı otopark, güvenlik, süs havuzu, kamelya gibi sosyal olanaklar mevcut.


Al-Sa İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Varlık City 4 Evleri'nde satışta olan daireler 295 bin TL ile 315 bin TL arasında değişen...