02 / 05 / 2024

Al Than fikirtepe

Al Than fikirtepe

Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden Şeyh Abdulaziz Al Than, Türkiye’de proje yatırımına Fikirtepe'den başladı.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Velvet İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Velvet İnşaat Limited Şirketi  Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız A.R.H.A. AL-Thanı , Sinan Cüstan Sinan Ekşi tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Marbu İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbu İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile    A.Nasser J.M. Al-Thanı tarafından kuruldu. 

Al Thani, Türkiye’de yatırıma Fikirtepe’den başladı!

Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden Şeyh Abdulaziz Al Than, Türkiye’de proje yatırımına Fikirtepe'den başladı.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüme yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Fikirtepe Brooklyn Dream'de çalışmalar başlıyor!

Pana Yapı, Fikirtepe’de prestijli markaların yer alacağı alışveriş ve yeme – içme alanlarından oluşacak bulvarda konumlanan Brooklyn Dream projesinin çalışmalarına başladı.

Fikirtepe kentsel dönüşümde son durum!

Beş yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. 35 bin konut ve 2 bin 500 ticari alanın inşa edileceği bölgede 18 milyar dolarlık değer oluşacak. İşte bölgedeki son durum ve satıştaki projeler.

Fikirtepe Platformu'nda çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesinin hızla ve başarılı bir şekilde tamamlanması için güç birliğini hayata geçiren, Başkanlığını Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yaptığı Fikirtepe Platformu, çalışmalarına hız kesmeden devam

Kadıköy Fikirtepe'deki çalışmalarda 4 firma ruhsat aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyor. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Sua İnşaat Fikirtepe'de yıkım çalışmalarına başladı!

Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nın yenilenen yüzü Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi için, bölgede dönüşüme tabi tutulan niteliksiz yapılarda yıkım çalışmalarına başladı.

Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek projede 4 bin 500 metrekare ticaret alanı yer alıyor. Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 782 olarak belirlendi.

Al Than fikirtepe Haberi

Al Than fikirtepe

Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden Şeyh Abdulaziz Al Thani, Türkiye'deki ilk yatırımına Fikirtepe'den başladı. Gayrimenkul başta olmak üzere IT, ticaret ve hizmet sektörlerine yatırım yapmak isteyen Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani ile ortaklıkla 600 milyon dolarlık yatırımın ilk adımını atan Palma D'oro May Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ekşi, Fikirtepe'nin en lüks projesine imza atacaklarını söyledi. İnşaatından mutfağına A plus malzemelerle üretilecek projenin bölgenin prim potansiyelini de artıracağını vurgulayan Ekşi, Katar-Türk ortaklığında kurulan Palma D'oro May inşaat tarafından gerçekleştirilecek Velvet Towers'ın 26 katlı 3 bloktan meydana geleceğini belirtti.


En lüksünü kendine ayırdı

Orhan Ekşi, "Toplam bin 250 konutun yer aldığı projede 564 hak sahibi bulunuyor. Şu anda yıkıma başladık. Hak sahiplerine tebligatlarımızı çektik. Bir aya kadar da tahliyeler başlıyor. Proje yüzde 50 seviyeye...