02 / 05 / 2024

Ala Property emlak fuarına katılacak

Ala Property emlak fuarına katılacak

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Umutcan Ok tarafından kuruldu.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malıka-Kulsum Dzhafrı tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Alm Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alm Emlak Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ala'a Masoud Y. Al-Agha ve Alaeldeen M. Yahya Al-Agha ortaklığında kuruldu.

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Ala Property emlak fuarına katılacak Haberi

Ala Property emlak fuarına katılacak

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property,  04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na...