04 / 05 / 2024

Ala Property

Ala Property

Ala Property, 04-08 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Ala Property, fuar boyunca yabancıya hem konut hem de arsa satışında rekor yakalamayı hedefliyor

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak Fuarı'ndan Araplar'a gayrimenkul satacak!

Ala Property, 04-08 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Ala Property, fuar boyunca yabancıya hem konut hem de arsa satışında rekor yakalamayı hedefliyor

Ala Property, EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak!

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Ala Güneşli satış fiyatları!

Ala Güneşli satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 22 ay sonra yapılması planlanan Mar Yapı Ala Güneşli projesi toplam 728 adet bağımsız birimden meydana geliyor

Mihri Çelik: Alaçatı büyüyemiyor!

Alaçatı, dünyanın en beğenilen üç sörf merkezinden biri olmasına rağmen, turizmde yeterince büyüyemiyor. Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mihri Çelik, Alaçatı'da altyapı ve mevzuat eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Alaçam Belediye Başkanlığı'ndan kiralık kapalı pazar yeri!

Alaçam Belediye Başkanlığı Yenicami Mahallesi'nde yer alan kapalı pazar yerinin zemin katının kiralanması için 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 14.00 'te ihaleye çıkarıyor.

Zorlu Enerji Manisa Alaşehir'deki 2 JES projesi için önlisans aldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Manisa Alaşehir'deki 2 JES projesi için önlisans aldı.

Mar Yapı Ala Güneşli iletişim!

Mar Yapı Ala Güneşli iletişim bilgileri kapsamında 0 212 655 23 60 - 61 olarak belirlendi. Ala Güneşli Evleri 39 katlı 2 blok halinde toplam 728 bağımsız birimden meydana geliyor

Mihri Çelik: Alaçatı, turizmde yeterince büyüyemiyor!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Çelik: "Alaçatı'da altyapı ve mevzuattaki eksiklikler giderilirse rüzgar sörfünden yılda 50-60 milyon dolar döviz girdisi olur" dedi

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gültekin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Alaçatı'da yaz nüfusu 300 bine çıkıyor!

Alaçatı'daki taş evlerin mimarı Veryeriler İnşaat’ın patronu Alphan Veryeri, "Çeşme'nin kışın 27 bin olan nüfusu yazın 300 bine çıkıyor. Jet-set geliyor ama 40-50 bini de çalışan. ‘TOKİ’ye de ihtiyaç var" dedi.

Ropin Property Investment Consultancy, İstanbul Ofis Pazarı 2014 raporunu yayınladı!

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 İkinci çeyrek raporu yayınlandı.

İstanbul'un Alaçatı'sı yine halk plajları oldu!

Güney sahillerinde trendler hızlı değişirken İstanbul’un Alaçatı’sı bu yıl da yine halk plajları... Boğaz akıntısının birleştiği kayalıklarda şezlongta uzanır gibi taşta güneşlenen vatandaşlarsa hallerinden gayet memnun.

Ala Property Haberi

Ala Property

Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte, özellikle son 1 yılda yabancıya konut satışı hız kazandı. Türkiye’nin Arap dünyası açısından bir cazibe merkezi olması, özellikle Arap yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor. 35 yıldır Arap dünyasına yaptığı gayrimenkul satışlarıyla adını duyuran Ala Property, bu yıl ikincisi düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Yeşilköy CNR EXPO’da 04-08 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuarda 8.Hall E-18 standında yer alacak Ala Property, Arap yatırımcılara 30 Milyon Dolar hacminde gayrimenkul satışı gerçekleştirecek. Ala Property Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Şengüler, “İstanbul’da bulunan merkez ofisimiz ile 8 ülkede bulunan temsilciliklerimiz, tamamen Emlak Fuarı’na odaklanmış durumda. Arap iş dünyasındaki güvenirliğimizi, satışlarımıza yansıtacağız. Fuar boyunca konut satışlarında ve ofis satışlarında, ticari alan satışlarında 8 -10 Milyon Dolar arasında bir satış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yine havaalanı, otoban gibi...