29 / 04 / 2024

Ala Serdivan Evleri ödeme koşulları

Ala Serdivan Evleri ödeme koşulları

Yeni satışa çıkan Ala Serdivan Evleri, Sakarya'da inşa ediliyor. Fiyatların 360 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ala Serdivan Evleri projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Seba Ala Evleri nerede?

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Ala Evleri'nde dairelerin metrekare satış fiyatı 6 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı metrekare bazında 6 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Edra Çeşme Evleri: Doğusan İnşaat'ın yeni konut projesi!

Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü

Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen proje Suv Yapı imzası taşıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Alaçatı'nın taş evleri yeni bir iş modeli doğurdu!

Alaçatının taş evlerinden yeni bir iş modeli doğdu. Alaçatı'da tarihi ve yerel dokuyu koruyarak evler inşa eden Veryeriler, işi "kişiye özel geleneksel mimari" olarak tanımlıyor.

Güldeste Evleri ulaşım!

Güldeste Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yazlık dereboyu mevkiinde, AVM' ye 1 kilometre mesafede yer alıyor. 3 blok şeklinde yükselen proje Sakarya İl'İ Serdivan İlçe' sinde bulunuyor.

Alaşehir'de Türk Evleri'nin restorasyonları yapılacak!

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Fixus Yapı Unigarden Evleri!

Sakarya Serdivan'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden Evleri'nde daire fiyatları 87 bin TL'den başlıyor, 99 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Ala Serdivan Evleri ödeme koşulları Haberi

Ala Serdivan Evleri ödeme koşulları

Erves İnşaat tarafından hayata geçirilen Ala Serdivan Evleri'nin yapımına başlandı. Firmanın 4. projesi olan Ala Serpan Evleri projesi kapsamında satışlar da başladı. 


Ala Serdivan Evleri'nde butik müstakil villalar yer alıyor. Sakarya'da inşa edilen Ala Serdivan Evleri'nde toplam 6 müstakil villa bulunuyor. 


Ala Serdivan Evleri'nde her villa için toplam 110 metrekarelik bahçe alanları ayrılmış durumda. Ala Serpan Evleri Haziran 2015 tarihinde tamamlanacak. 


Ala Serdivan Evleri kapsamında yer alan dairelerin fiyatları ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Ala Serdivan Evleri'nin ödemelerinde banka kredisi de kullanılıyor. Projede yer alan konutlar 165 metrekare 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Ala Serdivan Evleri'nin genel özellikleri: 

. Boylu ve çalı tipi iklime uygun dört mevsim görüntüsünü koruyacak bitkilerle peyzaj

. Renkli Braas kiremit çatı sistemi

. Renkli PVC...