03 / 05 / 2024

Alaaddin Demirel kimdir

Alaaddin Demirel kimdir

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün yıkıldı.

Kentsel dönüşüm sembol binası için anlaşma sağlandı!

Kentsel dönüşümüm simgesi haline gelen Fikirtepe’deki ev için imza atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin bir araya getirdiği Vartaş Yapı ve inatçı ev sahibi Alaaddin Demirel el sıkıştı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel basının karşısına çıkıyor!

İnatçı Fikirtepeli Alaaddin Demirel, Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nin düzenlediği toplantı ile basının karşısına çıkacak. İşte Fikirtepe Merdivenköy Mahallesi'ndeki Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde düzenlenecek o toplantının detayları...

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel, mahallenin kahramanı oldu!

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde adı 'İnatçı Fikirtepeli'ye çıkan Alaaddin Demirel, Vartaş Yapı ile sözleşme imzalamadı; acele kamulaştırmanın yolunu açtı. Fikirtepeliler artık ona kızmıyor, aksine teşekkür ediyor...

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel sözleşme imzalamak için dava açtı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra kaderine terk edilen Fikirtepe'de 5'inci yılın sonunda sözleşme imzalamadığı için 'inatçı' ilan edilen vatandaş, sözleşme imzalamak istedi.

Fadıl Demirel kimdir?

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel kimdir? Fadıl Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fadıl Demirel, ne kadar süre KARDEMİR Genel Müdürü olarak hizmet verdi? İşte Fadıl Demirel...

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Fikirtepe'deki ev yıkıldı!

Fikirtepe'deki 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan ev, 3 yılın sonunda yıkıldı. Hak sahibi Alaaddin Demirel, yüzde 50 oranıyla anlaşma yapmıştı. Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev" yıkıldı.

Alaaddin Demirel'in evi yıkıldı!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün yıkıldı.

Alaaddin Demirel kimdir Haberi

Alaaddin Demirel kimdir

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün...