13 / 05 / 2024

Alaaddin Yılmaz kürkçüler toki

Alaaddin Yılmaz kürkçüler toki

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

Alaaddin Yılmaz kürkçüler toki Haberi

Alaaddin Yılmaz kürkçüler toki


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle toplantıları kapsamında son olarak Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda mahalle sakinlerine Bolu Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bütün projeler Türkiye ve hatta dünya ile yarışmakta. Hedefimiz dünyada Marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.


Hemen hemen her gün bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla hem sohbet eden hem de onların istek ve önerilerini dinleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, son olarak Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zekai Öztürk de katıldı.


Toplantıda ilk olarak mahalle halkının istek ve önerilerini...