01 / 05 / 2024

Alaattin Yavuzyiğit

Alaattin Yavuzyiğit

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Önder Taşkır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Mehmet Sani Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Hasan Basri Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

1981 yılında Tüp Geçit'in ve 2. Boğaz Köprüsü'nün temeli atılacakmış!

Asya ile Avrupa kıtasını İstanbul Boğazı üzerinden bağlayacak olan İkinci Boğaziçi Köprüsü ve demiryolu bağlantısını kuracak tüp geçit projelerinin temelleri 1981 yılında atılacakmış. İki proje 10 milyar liraya mal olacakmış.

Kağıthane-Ümraniye arasına tüp geçit mi geliyor?

Kağıthane'de düzenlenen "İstişare Toplantıları"nda Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlatırken, Boğaz'da yeni bir tüp geçit öngörüsünden bahsetti...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 6 alt geçit, 1 üst geçit tamam!

3’üncü Boğaz Köprüsü ile Kuzey Marmara otoyolu ve bağlantı yollarında çalışmalar hızla devam ediyor. Otoyolda 102 menfez, 6 alt geçit ve 1 üst geçit yapımı tamamlandı...

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

Büyükşehirlerde hemzemin geçit kalmayacak!

TCDD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, alınan önlemlerle hemzemin geçit kazalarında son 4 yılda yüzde 89 düşüş yaşandığını belirterek kaza sayısını sıfıra indirmek için hemzemin kalmayacak dedi.

Beyoğlu eşit gelişiyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, muhtarlara yatırımları anlattığı toplantıda, kentsel dönüşüm kapsamında Sütlüce ve Örnektepe Projeleri’nin tavan yaptığını belirterek, “Beyoğlu’nun her tarafı eşit gelişiyor” diye konuştu

Alaattin Çakır: İnşaat sektörü zor günler geçiriyor!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreteri ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Alaattin Çakır, inşaat sektöründe yaşanan sorunlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu

Fikirtepe inatçısı Alaattin Demirel dernek kurdu!

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde imza atmayarak, yapı adasında yıkılmayan tek evin sahibi olarak Fikirtepe inatçısı diye anılan Alaattin Demirel, Sabır Karakoçoğlu ile birlikte Fikirtepe Derneği'ni kurdu. Dernek, mahalledeki 3. kentsel dönüşüm derneği.

Hereke’de inşa edilen üst geçit tamamlandı!

Köprülü bir kavşak inşa edilen bölgede sonunda üst geçit de yapıldı. Vatandaşların yoğun talepleri sonrasında tamamlanan üst geçitle ilgili bölge halkı tırabzanlarda yer alan kaynak noktalarından şikayet etti.

Babayiğit Turizm Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ulugeçit Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulugeçit Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Çetinkaya tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Kocasinan, Merkez Mahallesi, Ali Şaban Sokak'ta kuruldu.

1976 yılında Naşit'in Tiyatrosu sünger deposu olmuş!

1976 yılında Naşit'in Tiyatrosu, sinemacılıkta para kalmayınca depo olarak kiraya verilmiş. Direklerarası'nın köklü yapılarından sonuncusu olan Naşit'in Tiyatrosu, sahibi Turan Day tarafından depo olarak kiraya verilmiş.

Migros BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding eşit ortak oldu!

Migros BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding eşit ortak oldu. Migros'ta beklenen imzalar atıldı. Anadolu Endüstri Holding ile BC Partners'a bağlı Moonlight Capitals hisse alım satım anlaşmasını noktaladı.

Alaattin Yavuzyiğit Haberi

Alaattin Yavuzyiğit

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Önder Taşkır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI; 1. Gayrimenkul geliştirme işleri ile ilgili her türlü proje çalışmaları yapmak, bunları yatırımcılara sunmak, her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kuramları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde, resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlarla ilgili ihale, alım, satım kiralama, inşaat, yatırım, teknik şartname, imar mevzuatı ve...