01 / 10 / 2024

alaçam gençlik merkezi ne zaman açılacak

alaçam gençlik merkezi ne zaman açılacak

Alaçam İlçe Stadyumu'nun yanına yapılan gençlik merkezindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy burada yaptığı konuşmada il ve ilçelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi....

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

alaçam gençlik merkezi ne zaman açılacak Haberi

alaçam gençlik merkezi ne zaman açılacak


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve protokol üyeleri Alaçam İlçesinde gençlik merkezinin temel atma törenine katıldı.


Alaçam İlçe Stadyumu'nun yanına yapılan gençlik merkezindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy burada yaptığı konuşmada il ve ilçelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Aksoy, ’’Bu yatırımlar için büyük katkısı bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür ediyoruz.’ dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yaptığı konuşmada, 12 yıldır görevde olduğunu, o yıllarda buralarda yüksek okulun esamesinin bile okunmadığını hatırlatarak, "Şimdi o yüksek okulu biz açtık. İlkokuldan başka talebi olmayan Alaçam’a bir yüksek okul kazandırdık. Ne mutlu ki o yüksek okul yeni yeni bölümleriyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ayrıca öğrenci yurdu da açacağız....