02 / 05 / 2024

Alaçatı Beach Resort havuz

Alaçatı Beach Resort havuz

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Alaçatı'ya havalimanı müjdesi turizmcileri sevindirdi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Alaçatı’ya havalimanı müjdesi vermesi turizmcileri sevindirdi. Bölgede hizmet veren turizmciler, “Havalimanı Çeşme’yi Fransa’nın ünlü turizm cenneti Cannes’a dönüştürür” dedi.

Alaçatı'da 100’e yakın butik otel satışa çıktı!

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Alaçatı'dan 1 milyon TL'ye villa satın alacak!

Murat Dalkılıç Ağustos 2015'te evlendiği eşi oyuncu Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın alacak.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Alaçatı Beach Resort havuz Haberi

Alaçatı Beach Resort havuz

Pekcan Havuz yetkilileri, Alaçatı Beach Resort’ta yapımını tamamladıkları 600 metrekarelik özel filtrasyon deniz suyu havuzu ve yine kısa süre önce yapımını bitirdikleri Zaguda Spa merkezinin sağlıklı yaşamın anahtarını sunduğunu söyledi. 55 dönüm arazi üzerine kurulan ve toplam 45 odayla hizmet veren Alaçatı Beach Resort’un sahibi Nilgün Kalafatoğlu, gözde tatil ve sörf lokasyonlarından olan Alaçatı’da farklı bir konsept sunduklarını, Pekcan Havuz tarafından yapılan otelin deniz suyu havuzunun ise kısa süre önce yapılan değerlendirmede Türkiye’nin en kaliteli 10 havuzundan biri seçildiğini dile getirdi. Yaklaşık 2 yıldır hazırlıkları devam eden Zaguda Spa merkezini misafirleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nilgün Kalafatoğlu merkez bünyesinde; Spa, hamam, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, el-ayak ve cilt bakımı, fitness merkezi ile özel masaj terapileri uygulandığını kaydetti.


“ÇÖZÜM...