26 / 05 / 2024

alaçatı belediyesi arsa

alaçatı belediyesi arsa

Sağlık Bakanlığı, Hazine ve Alaçatı Belediyesi’ne ait araziyle ilgili ‘özel sektör sağlık yatırımı yapamaz’ yönündeki görüşünü değiştirdi, bölgede, termal tedavi ve kür merkezi inşa edilmesinin önü açıldı

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı Alaçatı'daki yazlığını 37 milyona satıyor!

Acun Ilıcalı Alaçatı’da arsa alıp özel olarak inşa ettiğini yazlığını 7 milyon euro'ya (yaklaşık 37 milyon TL) satışa çıkardı

Alaçam Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi!

Suv Yapı'nın hayata geçirdiği Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Köyce Alaçatı'da 2+1, 3+1 villalar bulunuyor.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

alaçatı belediyesi arsa Haberi

alaçatı belediyesi arsa


Çeşme Yarımadası'na termal turizm tesisi kazandırmak ve ilçede turizmi 12 aya çıkarmak için 8 yıldır mücadele eden TETUSA, hedefine ulaştı. Sağlık Bakanlığı, Çeşme Alaçatı'daki Hazine'ye ve Alaçatı Belediyesi'ne ait 85 dönümlük arazide özel sektörün sağlık yatırımı yapamayacağı şeklindeki 5 yıl önceki görüşünü değiştirdi. Bakanlığın arazide özel sektör sağlık yatırımı yapılabileceği şeklinde görüş bildirmesinin ardından Hazine, araziyi ihaleye...