05 / 05 / 2024

alaçatı çed raporu açıklandı

alaçatı çed raporu açıklandı

Türkiye'nin yükselen turizm değeri Alaçatı'ya taş ocağı açılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ÇED onayı çıktı. Bölge halkı, ÇED onayının zeytinliklere ve turizme vereceği zarardan kaygılı.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslim tarihi!

Suv Yapı imzası ile hayata geçirilen Mimarin Köyce Alaçatı, İzmir Çeşme - Alaçatı'da inşa ediliyor. Peki İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslim tarihi ne zaman?

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

Konut seçeneklerinin 2+1,3+1 ve 4+1 olarak farklılık gösterdiği proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık konut fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Toplamda 62 adet villanın yer aldığı projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mimarin Köyce Alaçatı görselleri!

Mimarin Köyce Alaçatı'da villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Proje Çeşme merkeze 9 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Mimarin Köyce Alaçatı görselleri...

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı'nda hayata geçirilen proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL 'den başlıyor.

Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı satışta!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı satışta. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 62 adet villa bulunuyor.

Alaçatı Beach Resort’ta Pekcan Havuz imzası!

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.

Alaçatı'nın taş evleri yeni bir iş modeli doğurdu!

Alaçatının taş evlerinden yeni bir iş modeli doğdu. Alaçatı'da tarihi ve yerel dokuyu koruyarak evler inşa eden Veryeriler, işi "kişiye özel geleneksel mimari" olarak tanımlıyor.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Ege’nin derin mavisini, Alaçatı evlerinin naif dokusunu, şıklıkla bütünleşen eğlence ve tatil anlayışını Alkoçlar “misafirperverliği’ ile sunan “Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel” kapılarını açtı!

Alaçatı Mono Terrace villaları 920 bin TL'ye! Hemen teslim!

Mono Grup tarafından hayata geçirilen Mono Terrace villaları 5 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İzmir Alaçatı'da inşa ediliyor.

alaçatı çed raporu açıklandı Haberi

alaçatı çed raporu açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dere Madencilik'in Çeşme Alaçatı Germiyan Köyü'nde kurmayı planladığı kırma eleme ve hazır beton tesisi kapasite artırımı ile Çeşme Alaçatı'da kuracağı taş ocağı tesisine ÇED onayı verdi. İki yıldan fazladır bölgede taş ocakları açılmasına karşı mücadele eden Germiyan köylüleri, yapılması planlanan taş ocaklarının zeytinlik alanlara ve turizme zarar vereceğini savunuyor.


KÖYLÜLER 2 YILDIR MÜCADELE EDİYOR


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yine aynı firmanın Çeşme Alaçatı Germiyan Köyü mevkiinde, Alaçatı Beldesi kalker ocağı, mobil ve sabit kırma-eleme tesisi ve mıcır karıştırma tesisi için Yönetmeliğin geçici 1. maddesi kapsamında ÇED olumlu kararı verdi.


Germiyan köylüleri yörelerinde taş ocağı tesisi kurulmaması için 2 yıldır mücadele veriyor. Daha önce bölgede açılan bir taş ocağını mahkeme kararı ile kapattıran köylüler, yeni taş ocaklarına karşı geçen...