04 / 05 / 2024

alaçatı hazine arazisi turizme açıldı

alaçatı hazine arazisi turizme açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir'in çeşme ilçesi Alaçatı'da "kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisi hakkında yönetmelik' çıkardı. Yönetmelikle Çeşme'de Hazine'ye ait en kıymetli yerlerde otel ve günübirlik tesis yapılacak.

20 milyon metrekare hazine arazisi yüzde 75 hibe desteğiyle kiraya verilecek!

Türkiye'deki atıl arazilerin ekonomiye kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda 21 ilde toplamda 20 milyon metrekare hazine arazisi kiralanacak. İşte detaylar...

Hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi satın alım işlemlerinde taşınmaz malın bağlı bulunduğu ilçede ise malmüdürlüğü, İlde ise Defterdarlık Emlak Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi telefon numarası 0232 446 0 406 olarak belirlendi.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım!

Suv Yapı imzası ile yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen proje ulaşım bilgisine göre Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor. Peki İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon bilgisi kapsamında Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı teslim tarihi!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı teslim tarihi kapsamında 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

alaçatı hazine arazisi turizme açıldı Haberi

alaçatı hazine arazisi turizme açıldı


Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir'in çeşme ilçesi Alaçatı'da "kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisi hakkında yönetmelik' çıkardı. 


Yönetmelikle Çeşme'de Hazine'ye ait en kıymetli yerlerde otel ve günübirlik tesis yapılacak. Alaçatı, geçtiğimiz günlerde ise alkollüiçki satan mekanlarında aralarında bulunduğu 22 işyeri, cami, tarihi elediye binası ve 4 dönümlük arazinin Diyanet işleri Başkanlığı'na devredilmesiyle gündeme...