27 / 04 / 2024

Alaçatı Uçurtma Festivali ne zaman

Alaçatı Uçurtma Festivali ne zaman

Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17- 19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi 20 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Çeşme Alaçatı civarında hem özel jetleri ağırlayabileceğimiz hem eğitim uçuşlarını ayarlayabileceğimiz ve charter seferlere hizmet verecek bir havalimanı yapacağız. İhale sürecini başlattık" dedi.

Alaçatı Havalimanı ile Çeşme uçuşa geçecek!

Turizmin başkenti Çeşme, Alaçatı'ya inşa edilecek olan Alaçatı Havalimanı ile birlikte uçuşa geçecek...

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi!

Suv Yapı'nın hayata geçirdiği Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Köyce Alaçatı'da 2+1, 3+1 villalar bulunuyor.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Alaçatı Uçurtma Festivali ne zaman Haberi

Alaçatı Uçurtma Festivali ne zaman



Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17-19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…


Güneşin kendini göstermesiyle şehrin kalabalığından yazlık mekanların huzurlu atmosferine kaçış başlıyor. Tarihi taş evleri ve dünyanın rüzgar sörfüne en elverişli plajlarıyla ünlü olan Alaçatı’da bulunan Antmare, Uçurtma Festivali’ne katılmaya gelip, 19 Mayıs’ı da tatillerine ekleyerek üç günlük bir kaçamak yapmak isteyenleri ağırlıyor.


Ant Yapı’nın 2011 tarihinde popüler tatil mekanlarından Alaçatı’da hizmete açtığı 35 odalı Antmare; Ege Denizi’ne sıfır konumu, muhteşem manzarası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzuru yakalayabileceğiniz bir tatil imkanı sunuyor.


Güney Fransa’da St. Tropez yakınlarında bulunan Grimaud Köyü’ne özgü yöresel mimariden esinlenilerek inşa edilen otelin, tüm tasarımı doğal ahşap, lamine parke, taş ve mermerden oluşuyor. Her biri...