19 / 05 / 2024

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taş Ocakları Sokak 'ta kuruldu.

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Marmara Denizi'nde 7.2'lik enerji var!

Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara Denizi’nde bir deprem olursa 7,2’lik bir enerji var. Biz bunu hep söylüyoruz. Bunu bilelim bununla yaşamayı öğrenelim." dedi.

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Afyonkarahisar'da acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV İscehisar-Afyon-2 Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Özelleştirmede 2,5 milyarlık enerji bereketi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen ve yılın en büyük ihalesi olan, Menzelet-Kılavuzlu hidroelektrik santrallerine (HES) 1 milyar 250 milyon lira teklif gelmesiyle, 15 Temmuz'dan sonra enerji özelleştirmelerine önerilen toplam rakam, 2,5 milyar liraya yaklaştı.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Türkerler Holding'ten enerji sektörüne 2.9 milyar dolar yatırım!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, '' Enerji sektörüne bugüne kadar 750 milyon dolar yatırdık. 3 yılda 2.9 milyar dolarlık yatırımı tamamlayacağız.''dedi.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Enerji kimlik belgesi olmayan binalar için uyarı!

2 Mayıs 2017’ye kadar tüm binalara ‘enerji kimlik belgesi’ çıkarılması zorunluluğu var. Uygulama 50 metrekarenin üzerindeki tüm yapılar için geçerli.

Apple Kaliforniya Campus 2 binası 2017'de tamamlanacak!

Apple'ın önümüzdeki yıl taşınmayı planladığı Kaliforniya'daki yeni merkez binası Campus 2'nin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İnşaatının hızla devam ettiği bina enerji ihtiyacını tamamen yenilenebilir enerjiyle karşılayacak.

Unit Enerji İran'da 7 doğalgaz çevrim santrali kuracak!

Ünal Aysal'ın şirketi Unit Enerji, İran'a 4.2 milyarlık 7 adet doğalgaz çevrim santrali kuruyor. İmzalanan anlaşmanın, İran’a uygulanan yaptırımların kalkmasından bu yana yapılan en büyük yatırım olduğu belirtildi.

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taş Ocakları Sokak'ta kuruldu.


Alages 2 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu yürürlükteki mevzuata uygun olarak Türkiye ve Yurt Dışında aşağıdaki faaliyetleri icra etmektir.  a)  Güneş modülleri ile güneş panelleri, güneş kolektörleri, fotovoltait üniteleri, çeviriciler, silikon materyaller, silikon çubuklar, silikon çengeller ve silikon cipler gibi elektrik enerjisi üretimi, yenilebilir enerji ve ilişkili sistemler ile ilgili her türlü benzer ürünün imalatı,  geliştirilmesi, pazarlanması, alım ve satımı, kurulumu, toptan satışı, satış sonrası hizmetleri ve dağıtımı ile birlikte anılanlarla ilgili olarak danışmanlık, mühendislik, planlama, inşa, kurulum ve ilgili teknik hizmetlerin verilmesi ve ilgili işlemlerin idaresini yapmak....