26 / 07 / 2024

Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi

Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi

Varto Belediyesi, yapılan çalışmalar kapsamında Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi’ndeki Acarkent yolunun tahrip olan kısımlarını sıcak asfalt ile onararak uygun hale getirdi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikle Yaşa Takılanlar için yapılan EYT çalışmaları ile ilgili netleşmesi gereken beş konu olduğunu dile getirirken konuşulan üç formülün de işe yaramayacağını ve bunun tek bir çözümü olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alagöz tarafından kuruldu.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi Haberi

Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Şerafettin Değertaş, “İlçemizde mevcut olan ve bozulan yollarımızın onarımını kış gelmeden yapmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde çalışmalarımız devam edecek, Şimdilik Alagöz yolu Hürriyet Mahallesi Acarkent yolunu onarıyoruz”...