17 / 05 / 2024

Alaiye Caddesi asfalt

Alaiye Caddesi asfalt

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

İskenderun Fener Caddesi'ne asfalt!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinin sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa 4 Eylül Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile 4 Eylül Caddesi’nde asfalt altı dolgu çalışmasına başladı. Çalışmaların ardından hızla sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Alaiye Caddesi asfalt Haberi

Alaiye Caddesi asfalt


Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatı

                     

Alaiye Caddesi’nde Büyükhasbahçe Caddesi’ne kadar devam edecek olan, kaldırım ve yol düzenleme çalışması kapsamında yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yayla Caddesi ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmaları yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Cadde olarak projelendirilen Alaiye Caddesi’nde hızlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, kaldırım ve cadde düzenlemesinin tamamlandığı bölümün bayram öncesi asfaltlanacağını söyledi.

HACI MEMİŞLER CAMİ YANINDA YARI AÇIK KERMES ALANI TAMAMLANDI

Alanya Belediyesi’nin yaptığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında Alaiye Caddesi’nde...