16 / 05 / 2024

Alaiye Kleopatra tesettür otel

Alaiye Kleopatra tesettür otel

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Kleopatra Koyu ihalesine yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Kleopatra Koyu'nun yıllık 505 bin TL bedelle 29 yıllığına kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için dava açıldı. Dava sonucunda Antalya 3'üncü Bölge İdare Mahkemesi tarafından yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Kleopatra Koyu ihalesi yargıya taşınıyor!

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedel ile birlikte 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Alanya Alaiye Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı

Türkiye'de 350 tesettür otel var!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.Arap turizmciler, “Türkiye bizim için çok önemli bir pazar." dedi.

Alanya Alaiye caddesi yenilendi!

Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla şehir merkezindeki kaldırım çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Bu kapsamda Alanya’nın en önemli caddelerinden birisi olan Alaiye Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Alaiye Kleopatra ve Alaiye Resort tesettür otele dönüşecek!

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Güngör Uras: 75 tane helal otelimiz var!

Kendilerini İslami otel, tesettür oteli, muhafazakâr tatil, helal turizm adları ile tanıtan tesislerin sayısı 2002’de 5 idi. Şimdilerde 75’e çıktı. Toplam yatak kapasitesi 40 bine yaklaşan bu tesislerin özel tanıtım ve rezervasyon kanalları var...

Türkiye'de helal turizm sertifikasına sahip 75 tesis var!

Türkiye'de "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimler hizmet veren tesislerin turizmdeki payı giderek artıyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verilerine göre 75 tesis faaliyet gösteriyor...

Türkiye'deki 'İslami otel' sayısı 75'e ulaştı!

Türkiye'de kendisini "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimlerle tanıtan otel sayısı 75'e ulaştı. Otellerin bölgelere göre dağılımında Yalova ve Alanya dokuzar tesisle ilk sırada yer alıyor.

Helal otellere ilgi, tesis sayısını arttırdı!

Türkiye'de kendisini "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimlerle tanıtan 75 tesis hizmet veriyor. Oteller son iki yılda Türkiye'nin diğer bölgelerine de yayıldı.

Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı kızıla büründü!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda deniz, yağmur suyu drenaj hattından gelen kırmızı renkli su nedeniyle kızıla dönüştü

Tesettür otelleri, sektördeki konumlarını güçlendiriyor!

Geçen Ramazan ayı ve bayramında yüzde 100e varan dolulukla çalışan Antalyadaki tesettür otelleri, turizm sektörü içindeki konumlarını giderek güçlendiriyor

Alaiye Kleopatra tesettür otel Haberi

Alaiye Kleopatra tesettür otel

ALANYALI girişimci Hasan Uysal, son yıllarda sayıları hızla artan ‘tesettür, alternatif ya da İslami otel’ diye adlandırılan konsepte uygun ‘tatil ve şehir’ otelleri zinciri kuracak. Kızı Hilal Uysal ile birlikte ilk ‘tesettür otelini’ Adin Beach adıyla, tamamlayan Hasan Uysal, Alanya doğumlu ve turizme baba evinde ‘pansiyonculukla’ adım atmış. Alanya’da, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan 122 odalı Alaiye Kleopatra ve 443 odalı Alaiye Resort’un da sahibi olan Uysal, bu otelleri de tesettür otele dönüştürmek istediğini belirterek şöyle anlatıyor öyküsünü:  


Annem babam da Alanya doğumlu. Babam Tevfik Bey, 5 yaşındayken köyden ablasının yanına Alanya’ya elmiş ve yumurta badem saterek küçük yaşta ticareti öğrenmiş. Askerlikten önce de ciddi para sahibi olmuş. Askerliğinden sonra da müstahsil olup narenciye (portakal, limon, mandalina, muz) alıp satmaya...