09 / 05 / 2024

Alanya Alaiye caddesi

Alanya Alaiye caddesi

Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla şehir merkezindeki kaldırım çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Bu kapsamda Alanya’nın en önemli caddelerinden birisi olan Alaiye Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya'ya yeni imar yolu!

Alanya Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasındaki 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya Mahmutlar'a yeni otopark!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla, vatandaşların talepleri doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’ne oturma bankları yerleştirildi.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya'ya teleferik müjdesi!

2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Alanya Alaiye caddesi Haberi

Alanya Alaiye caddesi


Alanya Belediyesi’nin yaptığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki kaldırım çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında Alanya’nın en önemli caddelerinden birisi olan Alaiye Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

                                 

KALDIRIMLAR ENGELLİ KULLANIMINA UYGUN

Sugözü Caddesi kavşağından başlatılan çalışmalarda eskiyen kaldırmalar sökülerek yerine, granit bordür ve parke taşları döşeniyor. Engelliler için iz yolu ve rampaların da yapıldığı kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

“ŞEHRE YENİ VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaiye Caddesini yeni ve estetik bir görünüme kavuşturacaklarını belirterek, Alaiye Caddesi’nin Sugözü Caddesi’nden Çevre Yolu Ticaret Lisesi Kavşağına kadar yenileneceğini kaydetti. Başkan Yücel,  şu bilgileri verdi:...