29 / 04 / 2024

Alanya alternatif turizm

Alanya alternatif turizm

Alanya alternatif turizm atağında. Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, 12 yıl boyunca İstanbul’da yapılan uluslararası aşçılık yarışmasını bölgesine çekti. Yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Alanya’daki tali yoluna kendi tapusunu astı!

Alanya’da A.S. adlı kadın, çevreyoluna bağlanan tali yolu, kendi mülkü olduğunu iddia ederek tel çit çekip kapattı. Otobüsler halka ulaşamadı. Alternatif yol yapımı için çalışmalarda bulunuldu.

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Antalya Alanya'da 4.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Konaklı ve Mahmutlar'da bulunan tarla ve araziyi satışa çıkardı. Günübirlik turizm tesis alanı ve tercihli kullanım alanı imarlı arsaların toplam bedeli 4 milyon 401 bin 359 TL olarak belirlendi.

Alanya alternatif turizm Haberi

Alanya alternatif turizm

Alanya’da 24-26 Ekim tarihleri arasında 4’üncü Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması düzenlenecek. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin konaklama sponsoru olduğu yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek. 2011 yılında 215, 2012’de 650, 2013’te 850 ulusal yarışmacının yer aldığı aşçılık yarışmalarının dördüncüsüne dünyanın tanınmış aşçıları ve jüri üyeleri de katılacak.

TANINMIŞ ŞEFLER GELİYOR

Alanya Belediyesi’nin himayesinde, Altın Kepçe Aşçılar Derneği’nin Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM)  düzenleyeceği yarışma için binin üzerinde yarışmacının başvuru yaptığını söyleyen Altın Kepçe Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden, yarışmacıların yakınlarıyla birlikte 2 binin üzerinde kişiyi en az üç gün boyunca Alanya’da ağırlayacaklarını belirtti. Yarışma hakkında bilgiler veren Özden, “26 dalda yapılacak yarışmaya ülkemizin her bölgesinden ve yurt dışından Litvanya, Rusya, Letonya, Sırbistan ve Yunanistan gibi ülkelerden iddialı aşçılar katılacak...