18 / 05 / 2024

Alanya Ba-Tur

Alanya Ba-Tur

Anamur ve Alanya’da büyümeyi tercih eden gruplardan biri Ba-Tur Turizm. Her şey dahil konseptli otellerinin yanı sıra grup, 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da işletiyor

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Alanya'da ruhsat ve iskan başvuruları yüzde 20 düştü!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor!

Alanya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Köprübaşı Yaylası’nda yol çalışması tamamlandı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi Hacımehmetli Mahallesi’ne bağlı Köprübaşı Yaylası’nda 7 km’lik asfalt çalışmasını tamamladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Alanya Ba-Tur Haberi

Alanya Ba-Tur

 Ba-Tur Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Khudaverdi Mammadov, ‘'Bulundukları bölgelerin şehir merkezlerine ulaşımları daha kolay olduğundan bu otellerde konaklayanlar rahatça aynı bölgenin tarihi ve coğrafi güzelliklerini ziyaret etme şansını yakalıyor” diyor. 


Ba-Tur'dan kısaca bahsedebilir misiniz?


Ba-Tur Turizm, 1992 yılında kuruldu. 20 yıldır Anamur ve Alanya’da otelcilik başta olmak üzere farklı turizm faaliyetleri yürütüyoruz. 2004 yılından bu yana hızlı bir büyüme trendi içindeyiz. 2005’te, bunun sonucu olarak, sektörün güçlü seyahat acentalarından Mediser Turizm'i bünyemize kattık. Kendi mülkümüz olanların yanı sıra kiralık otellerle birlikte toplam yatak kapasitemiz 2 binin üzerinde. Otellerimizin konsepli her şey dahil. Müşteri kitlemiz ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan ve BDT ülkelerinden gelen konuklardan oluşuyor. Otellerin dışında, bölgemizde kiraladığımız 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da kuruyoruz.


Ne...