03 / 05 / 2024

alanya belediyesi yarışma

alanya belediyesi yarışma

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Bursa'da mimaride sınırları zorlayan yarışma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ortaklığıyla, ‘uzay mimarlığı ve dış gezegen şehirciliği’ konularını masaya yatıran toplam 30 bin TL ödüllü “Mars 2050: Yaşam alanı fikir yarışması” düzenlendi.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

alanya belediyesi yarışma Haberi

alanya belediyesi yarışma


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Balkon kategorisinde 14, bahçe kategorisinde 6 başvurunun değerlendirildiği yarışmanın ödülleri, 1 Haziran’da iskelede düzenlenen “5 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinliklerinde sahiplerini buldu. Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Sayan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı Ali Aral’dan oluşan jüri heyeti, yarışmacıların balkon ve bahçelerini yerinde inceleyerek, dereceye girenleri belirledi. 


1 Haziran’da yapılan etkinliklerde ise tüm katılımcıların balkon ve bahçe fotoğrafları sergilenirken kazananlara da ödülleri takdim edildi.


En Güzel...