04 / 05 / 2024

Alanya Beslengiler mevkii su sorunu

Alanya Beslengiler mevkii su sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya İmamlı'da 6 kilometrelik asfalt çalışması tamamladı!

Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan İmamlı Mahallesi’nde asfalt sevinci. Alanya Belediyesi İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı.

Avrasya GYO Alanya'daki 4 dairesini 120 bin TL'ye kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı.

Alanya Gökbel'e yeni yol!

Alanya Belediyesi, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökbel ile Çayarası Yaylası arasındaki Sülüklü Mevkii’nde 11 kilometrelik alternatif yolda genişletme çalışması yapılıyor.

Alanya Mahmutlar'ın altyapısı yenileniyor!

Alanya Belediyesi mahallelerde kaldırım, altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’nde Yangılı Mevkii, Kuyucak Caddesi ile 104.ve 103. sokakta yağmur suyu drenaj çalışması başlatıldı.

Alanya Çamlıca Mahallesi'nde su sorunu Ağustos'ta çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Atakule GYO'nun Alanya turizm tesisi ihalesini MRH Otel kazandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ntalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Köyü, Çamlıçukur Mevkii'nde bulunan Turizm Tesis Arsası Satış ihalesini 8 milyon 50 bin Euro bedelle MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Atakule GYO Alanya'daki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Köyü, Çamlıçukur Mevkii, 1047 Parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Alanya sahil büfeleri Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Antalya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, maddi desteğe ihtiyacı olan Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak

Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı!

Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ayrıca Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi Eylül 2015 tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi...

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nden Alanyaspor'a destek!

Menderes Türel: "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi

Ankara'dan Alanya'ya direkt uçuş seferleri başladı!

Ankara'dan, Alanya'ya direkt uçuş seferlerinin başlaması, hem Başkentli tatilcilerin, hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü. Quando Seyahat Acentesi Genel Müdürü Hüseyin Cihanoğlu, "Ankara'dan bölgeye daha fazla turist gelmeye başladı" dedi.

Alanya Beslengiler mevkii su sorunu Haberi

Alanya Beslengiler mevkii su sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlarına el atıyor, suya hasret bölgeleri suyla buluşturuyor. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler bölgesinde 30 yıldır yaşanan su sorununu gidermek için düğmeye bastı. Ekipler, mahalleyi suya kavuşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Haziran ayında başlayan çalışmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi’ne Kaşlıoğlu kaynağından yaklaşık 5 kilometrelik bir hat çekilerek su getirilecek. Ağustos ayı içerisinde Beslengiler bölgesi içme suyuna kavuşacak.



BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney içme suyu çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, Beslengiler mevkiindeki su sorununun 30 yıldır sürdüğünü belirterek, “Sonunda Büyükşehir el attı ve mahallemiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir’in hizmet farkını böylece daha iyi görmüş olduk. Başkan Menderes Türel’e...