29 / 04 / 2024

alanya beton fiyatları inşaat sektörünü etkiledi mi

alanya beton fiyatları inşaat sektörünü etkiledi mi

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün beton fiyatlarındaki artış sebebiyle yatırımlarını ertelediğini belirtildi.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Müteahhitlerden çimento ve beton fiyatlarına gelen zamma tepki: Kabul etmiyoruz ve kınıyoruz!

Çimento ve beton fiyatlarına zam gelmesi ile sektör ayaklandı. Müteahhitler çimento ve beton fiyatlarına gelen zama tepki gögstererek '' Kabul etmiyoruz ve kınıyoruz!' dedi.

Hazır betona yarından itibaren yüzde 30 zam geliyor: Betonculardan 1 Nisan şakası gibi zam!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi X hesabından beton fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve yarından itibaren yüzde 30 zam geleceğine dikkat çekti. İşte o paylşaım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Betona okkalı 1 Nisan zammı!

Beton, inşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında geliyor. İnşaat maliyetlerini de belirlemesinden dolayı konut sektöründe de büyük öneme sahip. Bu yüzden beton fiyatları yakından takip ediliyor. Beton fiyatları 2024 ne kadar?

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Deprem bölgesindeki çimento ve beton fiyatları yakın takipte! Bunu yapanlara 102 milyon TL ceza!

Deprem bölgesindeki yeniden inşa süreci devam ediyor. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve beton fiyatlarının yakından takip ettiklerini açıkladı.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

alanya beton fiyatları inşaat sektörünü etkiledi mi Haberi

alanya beton fiyatları inşaat sektörünü etkiledi mi

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Beton fiyatlarında çok büyük adaletsizlik var. Bu olayın sonuna kadar gideceğiz, adaletsizliğe izin vermeyeceğiz" dedi 


TOPLANTIYA ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, Alanya Mühendisler Odası Başkanı Murat Yıldız, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, turizmciler ve müteahhitler katıldı. 


ADALETSİZLİĞİ ENGELLEMELİYİZ 

Beton fiyatlarında Alanya'da çok büyük adaletsizliğin yaşandığını ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Daha önce ciddi bir serzenişimiz olmuştu. 


Alanya'daki beton fiyatı Türkiye genelinden en az yüzde 40 daha pahalıydı. Hatta şimdi tekrar baktığımız zaman Antalya'da 100 TL olan C 30 beton, Alanya'da maalesef 150 TL'ye gelmiştir. Bu adaletsizliğin önüne geçmemiz lazım" dedi. 


BU NASIL REKABET KURULU 

ALTSO olarak yaşanan...