01 / 05 / 2024

Alanya çevreyolu

Alanya çevreyolu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi.

1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu'nda inşaat başlıyor!

'1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu' ihalesini Karayolları'nın onayladığını açıklayan Başkan Türel "İnşaat çalışmalarına hemen başlıyoruz. Artık Alanya trafiği keşmekeş olmaktan çıkacak" dedi.

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.

Alanya'da Gazipaşa'ya kadar kesintisiz ulaşım olacak!

Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Alanya Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevreyolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları başladı. Gazipaşaya kadar kesintisiz ulaşım olacak.

Alanya çevreyolu güzergahı belirleniyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Alanya'da inşaat sektörüyle ilgili 581 yabancı şirket kuruldu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak üçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya, ABD, İran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Alanya'da 581 yabancı şirket kurdu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Alanya'da Plajlarda Güvenlik Çalışması projesi başlıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

Avrasya GYO Alanya'daki 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya'da yer alan 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı.

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya ’da ağırlayacak.Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.

Apron İnşaat Alanya'da yeni projeye başladı!

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron inşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blok 128 daireden oluşan projenin yüzde 95'i satıldı...

Alanya çevreyolu Haberi

Alanya çevreyolu

Belediye Başkanı Yücel'in hazırlattığı Çevreyolu Projesi'nin güzergahı yeniden belirleniyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi. Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevre Yolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları devam ediyor. 

17 Kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yapılacak olan 50 Metreli Çevre Yolu ile ilgili Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, Karayolları 13. Bölge Müdürü Baş Mühendisi Ayhan Bacak ve Biiyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkan Vekili Hüsamettin Elmas arasında yapılan protokol gereği Alanya Belediyesi, yol güzergah belirleme çalışması yapıyor. Güzergah belirleme çalışmaları biter bitmez Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünün onayından sonra Büyükşehir Belediyesi...