05 / 05 / 2024

alanya demaş son durum

alanya demaş son durum

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Yabancıya konut satışında zirve Alanya’nın! Konutların değeri 3 yılda yüzde 750 arttı!

Antalya’da yabancıya konut satışta Alanya zirveye oturdu. 2023 yılında sıfır 100 metrekare bir daire yaklaşık 5.000.000 lira ile 6.000.000 TL arasında satıldı. Böylece son 3 yıldaki değer artışı oranı yüzde 750 - 850 arasında değişiyor.

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Alanya’da yabancılara ait konut sayısı 30 bini aştı!

Yabancıların gözdesi Alanya konut yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Açıklanan son rakamlara göre, Alanya’da yabancılara ait konut sayısı 30 bini aştı...

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Alanya'da icradan gayrimenkul satışı arttı!

Son verilere göre Alanya'da her 10 kişiden 1’i icra takibinde. Bölgede icradan satışa çıkarılan gayrimenkul sayısında artış yaşandı.

Alanya'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi inşa etti.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi inşaatı son sürat devam ediyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Alanya Büyükhasbahçe'ye yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Alanya'ya teleferik müjdesi!

2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi.

alanya demaş son durum Haberi

alanya demaş son durum

Alanya Belediyesi’nin Alanya’nın kalbi DEMAŞ arazisine AVM ve otel yapılması için kolları sıvadığına ilişkin iddialar uzun süre gündemde ilk sıraları korudu. İddialara karşılık Alanya’nın dinamiklerinden “Yaptırmayız” açıklamaları duyulurken, Alanya medyasının amiral gemisi Yeni Alanya da vatandaşa sordu. www.yenialanya.com üzerinden yapılan ankette vatandaşlar “Alanya’nın en gözde lokasyonlarından biri olan Damlataş’ta bulunan DEMAŞ arazisi sizce nasıl değerlendirilmeli?” sorusunu cevapladı. Cevaplar arasında ise “Kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı” ve “Alışveriş Merkezi (AVM) ve otel olmalı” seçenekleri yer aldı. 

AVM VE OTELE HALKTAN ‘VETO’ 

Yeni Alanya Gazetesi'nden Ceren Şahin'in haberine göre, ankete katılım sağlayan vatandaşlar ,“Kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı” seçeneğini oyladılar. Seçenek yüzde 81,7 oranında oy aldı. "DEMAŞ arazisi alışveriş merkezi (AVM) ve otel olmalı" seçeneği...