05 / 05 / 2024

alanya demirtaş mahallesinde satılık arsa

alanya demirtaş mahallesinde satılık arsa

Alanya'da bulunan gayrimenkul 3 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Emlak dolandırıcılığına 46 yıl hapis cezası!

Alanya Mahmutlar mahallesinde gayrimenkul satışlarından haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla yargılanan sanıklar 3 kişi tutuklandı...

Alanya'da hazine arazilerinde kaçak yapılar türedi!

Alanya'nın Türkler mahallesinde inşa edilen Alanya Toptancı Hali'nin çevresinde kaçak yapılar bulunduğu iddia edildi. Hazineye ait olan bu arazilerdeki kaçak yapılara bölge halkı tepki gösterdi.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Büyükhasbahçe'ye yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Alanya'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Alanya 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Alanya Kargıcak mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 11 milyon 353 bin 95 TL olarak belirlendi.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

alanya demirtaş mahallesinde satılık arsa Haberi

alanya demirtaş mahallesinde satılık arsa

Alanya'da bulunan gayrimenkul 10 milyon 434 bin lira muhammen bedelle satışa çıkacak. İhale 3 Haziran 2013 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için