04 / 05 / 2024

Alanya Dere Park

Alanya Dere Park

Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta bulunan dere, Alanya Belediyesi tarafından ıslah ediliyor. Islah çalışması ile bölge, hem görüntü kirliliğinden kurtulacak hem de sel ve su baskınlarına karşı korunmuş olacak.

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Başakşehir Şahintepe ve Hoşdere’ye yeni parklar geliyor!

Başakşehir Belediyesi ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile Şahintepe ve Hoşdere bölgelerine iki yeni park yapılıyor.

Alanya Şıhlar Mahallesi'nde park sevinci!

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerdeki çocuk parkı sayısını arttırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak Şıhlar Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı yapılarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Alanya Dere Park Haberi

Alanya Dere Park

 

Alanya Belediyesi kentsel iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için dere yataklarının ıslahına ve yol çalışmalarına ağırlık veren Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını Mahmutlar Mahallesi’nde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta ‘Dere Park’ adıyla anılan bölge ıslah ediliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Kentsel iyileştirme çalışmalarımız kapsamında Mahmutlar Mahallesinde Manolya Sokakta, halk arasında Dere park olarak bilinen derede ıslah çalışması başlattık. Islah çalışması ile birlikte dere yatağı modern bir görünüme kavuşurken, sel ve su baskını riskinkini de ortadan kaldırmış olacağız.” dedi.




Alanya...