02 / 05 / 2024

alanya emitt fuarına mı katılacak

alanya emitt fuarına mı katılacak

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

alanya emitt fuarına mı katılacak Haberi

alanya emitt fuarına mı katılacak

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) aralıksız katılım göstererek Alanya tanıtımı yaptıklarını söyleyen Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, 63 metrekarelik özel hazırlanmış stant ile 3 numaralı holde B318 nolu Alanya standında, tur operatörü temsilcileri ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle önemli görüşmeler yapacaklarını ifade etti.


“GAZİPAŞA-ALANYA HAVALİMANI ÖNE ÇIKARILACAK”

Dünya ülkelerinin buluştuğu EMITT’e 20 yıldır katıldıklarını belirten Sili, “Alanya’nın kış döneminde neden tercih edilebileceğine yönelik avantajlar, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndaki son gelişmeler ve düzenlemeler, engelsiz kent çalışmaları, spor kulüplerinin kamp yapabilmelerine yönelik sağlanan imkanlar, sağlık turizmi gibi konularda ağırlıklı olarak görüşmelerimiz olacak” dedi.


DÜNYA TURİZMİNİN NABZI İSTANBUL’DA ATACAK

28–31 Ocak 2016 tarihleri arasında...