09 / 05 / 2024

alanya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi

alanya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

alanya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Haberi

alanya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.


ALANYA’YA 2. ENGELLİ MERKEZİ GELİYOR


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya merkezinde hizmet veren Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nin Alanya’nın büyümesiyle birlikte kapasitesinin üstünde çalışması ve yoğunluktan dolayı tüm talepleri karşılayamaması nedeniyle Oba’da ikinci bir engelli merkezi projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.


ÖZEL GÜNE SÜRPRİZ PROJE


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üzerinde uzun zamandır çalışılan projeyi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde açıkladı. “Bu anlamlı günde engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yüzlerini güldürmek istedik” diyen Başkan Yücel, Oba Mahallesi, 2048 parseldeki 2021 metrekarelik bir alana yapılacak  ve 5 katlı olarak tasarlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin engelli vatandaşların konaklama,...