19 / 05 / 2024

alanya ev yenileme

alanya ev yenileme

Alanya’nın Bucak Mahallesi’nde yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan Çalık ailesinin yardımına koşan Belediye ekipleri, evin onarımını yaparak aileye teslim etti.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

Alanya'da kira fiyatları tavan yaptı!

Alanya'da artan kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar isyan ediyor. Alanyalılar fiyatlar için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Alanya'da Walter Godina'ya ait ev 727 bin TL'ye kamulaştırılıyor!

Alanya'da yılda 2 milyona yakın ziyaret alan Alanya Kalesi’nin Ehmedek bölgesinde Avusturyalı Walter Godina’ya ait evin duvarlarının hemen yanında bulunan surların yaklaşık 6 metrelik bölümü yıkıldı.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Tarihi Alanya Kalesi içten yıkıldı!

Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Alanya Kalesi’nin tarihi surları katledildi. Surların yakımına Avusturyalı emekli pilotun ev tadilatı yol açtı

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Putin’in kayınpederi Marat Kabaeva Alanya’dan ev aldı!

kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.

Alanya’da gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'nın Alanya ilçesinde ev satma bahanesiyle internet üzerinden 10 bin euro kapora aldığı söylenen Alman kadın yakayı ele verdi.

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

alanya ev yenileme Haberi

alanya ev yenileme



Alanya’nın Bucak Mahallesi’nde yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan Çalık ailesinin yardımına koşan Belediye ekipleri, evin onarımını yaparak aileye teslim etti.

Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında halkın ihtiyaçlarını karşılamak için hizmetlerine devam ediyor. Bu alanda örnek hizmetler sergileyen Alanya Belediyesi, her şartta bu sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor. Bucak Mahallesi’nde yaşayan, sol tarafı felçli ve maddi durumu iyi olmayan Eyüp Çalık isimli vatandaşın evinde çöken zemin tekrar yapılarak ev onarıldı.


ÇALIK AİLESİ BELEDİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ


Evin her tarafından soğuk ve yağmur suyu girdiğini anlatan Eyüp Çalık; “Durumumuzu Muhtarımız Durali Güven’e anlattık. O da belediyeye başvurarak yardımın yapılmasını sağladı. Evin durumu çok kötüydü. Yürürken bastığımız yerler çöküyordu. Belediye ekipleri kısa sürede evi tekrar yaptılar. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı...