03 / 05 / 2024

Alanya Hali temel atma

Alanya Hali temel atma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek, ilçeye kazandırılan en önemli ve maliyetli en yüksek yatırımı olan Toptancı Hali Kompleksi’nin temeli törenle atıldı.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

Alanya'da hazine arazilerinde kaçak yapılar türedi!

Alanya'nın Türkler mahallesinde inşa edilen Alanya Toptancı Hali'nin çevresinde kaçak yapılar bulunduğu iddia edildi. Hazineye ait olan bu arazilerdeki kaçak yapılara bölge halkı tepki gösterdi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haliç çağrısı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde temel betonu döküldü!

Geçtiğimiz kasım ayında kazı ve temel atma çalışmalarının başladığı Teleferik Projesi’nde alt istasyonun temel betonu bugün döküldü.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya Hali'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek, ilçeye kazandırılan en önemli ve maliyetli en yüksek yatırımı olan Toptancı Hali Kompleksi’nin temeli törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

We Haliç Gaziosmanpaşa projesinin adı Bizim Haliç mi olacak?

"We Haliç Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi" temel atma töreninde, projenin gayet iyi planlandığını ve itirazı olmadığını ancak projenin ismine takıldığını anlatan Özhaseki, isminin, "Bizim Haliç" olması ricasında bulundu.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

We Haliç projesi!

4 Ekim Salı günü temel töreni gerçekleşecek olan We Haliç projesi kentsel dönüşüm projesi inşa edilecek. Proje Ilgın İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Alanya Hali temel atma Haberi

Alanya Hali temel atma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya yaptığı en büyük yatırımlardan biri, piyasa değeri yaklaşık

100 milyon TL olan projesini Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin tarafından hazırlanan ve Türkler Mahallesi Gökçeler Mevkii’ndeki Toptancı Hali Kompleksi temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Kaymakamı HASAN Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, komisyoncular, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterileri sunuldu.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’nın en şanslı dönemlerinden bir...